Al geschreven over

Mijn afstudeerproductie maakte ik over de Afsluitdijk als energiedijk. De artikelen zijn hier terug te lezen. Mijn gehele afstudeerproductie is ook terug te vinden op deze site.
Afstudeerproductie: Mijn afstudeerproductie maakte ik over de Afsluitdijk als energiedijk. De artikelen zijn hier terug te lezen. Mijn gehele afstudeerproductie is ook terug te vinden op deze site.
Sinds oktober 2015 schrijf ik voor de Heerenveense Courant. Hier vind je een overzicht van artikelen die ik tot nu toe heb geschreven.
NDC mediagroep: Sinds oktober 2015 schrijf ik voor de Heerenveense Courant. Later kwamen daar andere media van NDC mediagroep bij. Hier vind je een overzicht van artikelen die ik tot nu toe heb geschreven.
Mijn stage, van september 2014 tot februari 2015, liep ik bij de webredactie van consumentenprogramma Kassa. Ik hield de website bij, had contact met sitebezoekers, plaatste consumentennieuws en schreef af en toe een uitgebreid artikel of een app-review. De links naar die artikelen staan op deze pagina.
Kassa: Mijn stage, van september 2014 tot februari 2015, liep ik bij de webredactie van consumentenprogramma Kassa. Ik hield de website bij, had contact met sitebezoekers, plaatste consumentennieuws en schreef af en toe een uitgebreid artikel of een app review. De links naar die artikelen staan op deze pagina.
Tijdens mijn studie schreef ik verschillende artikelen. Artikelen voor tijdschriften, langere nieuwsverhalen en interviews. Een verzameling van deze artikelen is terug te vinden op deze pagina.
Overig: Tijdens mijn studie schreef ik verschillende artikelen. Artikelen voor tijdschriften, langere nieuwsverhalen en interviews. Een verzameling van deze artikelen is terug te vinden op deze pagina.